Faktorer som påvirker dimensjonsnøyaktigheten til metallstemplingsdeler

Ulike metallstemplingsdeler har forskjellige krav til nøyaktighet.Så lenge vi oppfyller kundenes nøyaktighetskrav og vurderer produksjonskostnadene grundig, kan vi produsere kvalifiserte stemplingsdeler.Påvirkningsfaktorene for dimensjonsnøyaktigheten til metallstemplingsdeler må være kjent for alle.La oss ta en titt på det sammen.

Metall stempling produkter Metall stempling deler

Dimensjonsnøyaktigheten til metallstemplingsdeler refererer til forskjellen mellom den faktiske størrelsen på stemplingsdelene og den grunnleggende størrelsen.Jo mindre forskjellen er, desto høyere er dimensjonsnøyaktigheten til metallstemplingsdelene.

Påvirkningsfaktorene er som følger:

1. Produksjonsnøyaktighet av metall stempling dø.Generelt sett, de fleste mold deler er behandlet med medium wire.Hvis kunden trenger høypresisjonsstemplingsdeler, må den bruke langsom trådbehandling

2. Gapet til den konkave og konvekse formen.

3. Den elastiske gjenvinningen av materialet etter stempling. Egenskapene til forskjellige materialer er forskjellige, noe som vil påvirke snittet, vinkelen og graten til stemplingsdelene

4. faktorer i produksjonsprosessen, som unøyaktig posisjonering, ustabile materialegenskaper, ulikt pressetrykk, stemplingshastighet mm.

nyheter

Den kan deles inn i to kategorier: presisjonskarakter og ordinær karakter.Den ordinære karakteren er presisjonen som kan oppnås med mer økonomiske midler, og presisjonskarakteren er presisjonen som kan oppnås ved stemplingsteknologi.

Overflatekvaliteten på metallstemplingsdeler bør ikke være høyere enn overflatekvaliteten til råvarer, ellers må den øke den påfølgende behandlingen for å oppnå, noe som øker produksjonskostnadene.


Innleggstid: 26. juli 2022